Bild
Nästa artikel
Välkommen till Premium-artiklarna

Välkommen till Premium-artiklarna

Digitalt

Slutväntat. Nu ger vi dig tillgång till allt överallt. Det är premium.

Tiden då trogna läsare snällt gick och väntade på att favoritredaktionen eventuellt skulle skriva något man är intresserad av är förbi. De senaste decenniernas snabba utveckling inom medievärlden har ritat om spelplanen rejält och antalet tidningar som inte förberett sig – av ekonomiska, nostalgiska eller andra skäl – har placerats i utkanten.
 
Vi Bilägares unika ställning bland svenska motortidningar har sina rötter i en ständig strävan att befinna sig nära läsarna. Genom att köra och äga och nyttja bilen, samt allt som hör därtill på samma sätt som ni kan vi leverera pricksäker journalistik som guidar dig till ekonomiska och trygga beslut.
 
I och med lanseringen av vår nya premiumtjänst har vi eliminerat svarstiden på dina frågor. Genom att bli medlem i Vi Bilägares exklusiva premium-klubb får du direkt tillgång till det oändliga kunskapsarkiv som räddat våra läsare från snedsteg sedan 1930, skrivet av några av landets vassaste experter på nya bilar, begagnade bilar, bilprodukter, trafik, ekonomi, säkerhet och miljö.
 
Det är min största förhoppning att du låter oss visa prov på den nytta du kan ha av det finmaskiga skyddsnät som innehållet utgör. Vi finns bara ett knapptryck bort, vilket kan vara skönt när osäkerheten dyker upp, oavsett var eller i vilken situation du befinner dig.
 
Välkommen!
Niklas Carle, chefredaktör, Vi Bilägare
 

Välkommen till Premium-artiklarna

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.