Nästa artikel
Alla våra bilguider: Så hittar du bilen som passar dig
Premium

Alla våra bilguider: Så hittar du bilen som passar dig

Publicerad 14 november 2023 (uppdaterad 2024-03-18 14:29)
En av fördelarna med att bli Premium-medlem på Vi Bilägare är att du får tillgång till alla våra köpguider. Så här hittar du bilen som passar dina behov.

Att välja bil är inte helt enkelt – och det blir allt svårare. Det finns många olika faktorer att ta hänsyn till och allas behov är olika.

För att göra det lite enklare finns Vi Bilägares tester som du hittar här. Varje test består oftast av tre bilar där vi jämför faktorer som exempelvis köregenskaper, säkerhet, ekonomi, rostskydd, strålkastare, utrymmen och komfort.

Vid sidan av testerna finns också våra guider som är en fantastisk hjälp för dig som ska välja bil. Istället för att spendera tid på att leta dig igenom alla våra nybilstester i jakten på bilen som till exempel har bäst strålkastare eller rostskydd, kan du använda våra guider där vi samlat ihop mätvärden i en viss kategori för alla testade bilar från 2020 och framåt.

Bland guiderna finns bilarna med bäst strålkastare, lägst milkostnad och bäst rostskydd. Här nedan listar vi de guider som finns – så du slipper leta.

Guiderna är en del av vårt Premium-medlemskap. Du kan enkelt bli Premium-medlem eller köpa vårt korttidserbjudande här.


Mest populära köpguiderna

I våra populäraste köpguider listar vi bland annat bilarna med bäst rostskydd och strålkastare. Detta är unika tester som Vi Bilägare gör i samband med varje nybilstest och som är unik hjälp för dig som letar ny bil.


Ekonomi

Vilken bil är billigast att äga i längden, och hur står sig olika biltyper eller drivlinor mot varandra?


Olika biltyper

Suv eller kombi? Det är en vanlig frågeställning som många bilköpare ställs inför. Här är svaret.


Begagnat

Sveriges mest sålda bil är den begagnade. Men att köpa begagnad bil är inte helt enkelt. Här guidar vi så att du undviker nybörjarmissarna.


Elbilar

Elbilsförsäljningen ökar snabbt och har nått rekordnivåer. De vanligaste frågorna vi får om elbilar handlar om räckvidd och totalekonomi.

Ämnen i artikeln

Kommentarer till artikeln (0)

Läs kommentarer och diskutera

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.