Bild
Nästa artikel
Plattformsskola, etanolkonvertering och tomtar i växellådan

Plattformsskola, etanolkonvertering och tomtar i växellådan

Podcast

Avsnitt 143: Vi berättar om Audis elektriska framtidsplaner, provkör Q5 som laddhybrid, funderar på om E85 har en framtid och möter lynnig drivlina i långteststallet.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Tommy Wahlström, Maria Dahlin och Klas Skarin.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?

Vad gör du när två filer blir en och du ligger i vänsterfilen?

Kommentarer

#1
2019-10-11 12:23

Tack för er trevliga Podd! På tal om Tommys inlägg om NEVS och E85-motor så vill jag säga att NEVS är längre in i framtiden än att det kan backa tillbaka till dessa motorer. Lyssna på podden "Bilar med sladd" där gör de ett jätteintressant besök på NEVS i Trollhättan i de två senaste avsnitten.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.