Nästa artikel
Omtänksam Volvo, mild folka och bufflig jänkare
Podcast

Omtänksam Volvo, mild folka och bufflig jänkare

Publicerad 24 november 2017 (uppdaterad 29 oktober 2018)
Avsnitt 72: I det här avsnittet av Vi Bilägares podcast pratar vi om provkörningarna av Volvo XC40 och Ford F-150 Raptor, men också om hur Volkswagens drivlinor kommer att se ut i framtiden.
Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du webbredaktören Maria Dahlin som får besök av redaktionsmedlemmarna Fredrik Diits Vikstöm och Tommy Wahlström.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2024-04-08 13:08
Gäst (ej verifierad)

Suck! Orkade lyssna i sex minuter, sedan stängde jag ner. Hade förväntat mig en saklig presentation, men hamnade istället i "klubben för inbördes beundran".

#2 • Uppdaterat: 2017-11-25 18:44
pinjong

I en apokalyptisk tänkt framtid när vi är utlämnade till vädrets makter och varför inte hjordar med zombier som driver omkring, känns en Raptor helt rätt. Kanske därför den byggs i landet där det ibland är svårt att skilja på verklighet och fiktion.

#3 • Uppdaterat: 2017-11-25 19:33
Styggavargen

Att en F-150 är en av de mest sålda bilarna i världen tycker jag lite skrämmande, fast på ett nyfiket och beundrande sätt. Jag förstår att bilen kan vara bra i olika situationer, men att folk köper den som en vanlig bil har jag svårt att ta till mig.

#4 • Uppdaterat: 2017-11-26 22:08
40-talisten

Om bensinen kostade 6 kr litern som i USA, då skulle vi också köpa bilar typ F-150.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.