Bild
Nästa artikel
Omtänksam Volvo, mild folka och bufflig jänkare

Omtänksam Volvo, mild folka och bufflig jänkare

Podcast

Avsnitt 72: I det här avsnittet av Vi Bilägares podcast pratar vi om provkörningarna av Volvo XC40 och Ford F-150 Raptor, men också om hur Volkswagens drivlinor kommer att se ut i framtiden.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du webbredaktören Maria Dahlin som får besök av redaktionsmedlemmarna Fredrik Diits Vikstöm och Tommy Wahlström.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

Kommentarer

#1
2017-11-25 10:59

Suck! Orkade lyssna i sex minuter, sedan stängde jag ner. Hade förväntat mig en saklig presentation, men hamnade istället i "klubben för inbördes beundran".

#2
2017-11-25 18:44

I en apokalyptisk tänkt framtid när vi är utlämnade till vädrets makter och varför inte hjordar med zombier som driver omkring, känns en Raptor helt rätt. Kanske därför den byggs i landet där det ibland är svårt att skilja på verklighet och fiktion.

#3
2017-11-25 19:33

Att en F-150 är en av de mest sålda bilarna i världen tycker jag lite skrämmande, fast på ett nyfiket och beundrande sätt. Jag förstår att bilen kan vara bra i olika situationer, men att folk köper den som en vanlig bil har jag svårt att ta till mig.

#4
2017-11-26 21:58

Jag finner det skrämmande att det finns folk som, inte bara finner det främmande att andra tycker och gillar annorlunda utan också inte minst för att de inte vill förstå att det är så det förhåller sig.
Det är bara bilar det handlar om.
Därför trycker jag på bromsa på styggavargens kommentar.

#5
2017-11-26 22:08

Om bensinen kostade 6 kr litern som i USA, då skulle vi också köpa bilar typ F-150.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.