Bild
Nästa artikel
Laddskam, Porscheminister och Mustangkrock

Laddskam, Porscheminister och Mustangkrock

Podcast

Avsnitt 122. Hur går det med utbyggnaden av laddplatser när elbrist hotar våra storstäder? Vi pratar bilar med infrastrukturminister Tomas Eneroth, kollar av läget i långteststallet och rapporterar att den Ford Mustang som två gånger tidigare sålts vidare utan att de nya ägarna fått reda på tidigare skador, nu har sålts på nytt.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Fredrik Diits Vikström, Nils Svärd och Tommy Wahlström. Med på telefon är Cecilia Wemming, Ellevio och vi har en bandad intervju med infrastrukturminister Tomas Eneroth. 

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2019-05-31 17:27

Hur många har blivit ihjälkörda för att någon kört 40 utanför skola/daghem? Där behövs det satsas. I Helsingfors sitter det fartkameror var 500m på ring1. Du gör inget annat än stirrar på hastighetsmätaren.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.