Bild
Nästa artikel
Laddat till Lofoten

Laddat till Lofoten

Podcast

Avsnitt 99: Går det att åka elbil från Stockholm till norra Norge? Inte utan problem visar det sig i Vi Bilägares podcast.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du webbredaktören Maria Dahlin som får besök av redaktionsmedlemmarna Fredrik Diits Vikström och Tommy Wahlström. 
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
Taggar: Podcast, BMW i3

Kommentarer

#1
2018-11-10 17:40

De er kjempefint i Lofoten og Vesterålen. Rekommenderas varmt! Tycker att det är imponerade att Fredrik "orkade" köra den sträckan, eftersom i3 med det gamla, lilla batteriet kanske inte är bästa exemplet på en bil för långresor.
Du betalar ingen moms och köpskatt på en elbil i Norge.

#2
2018-11-12 10:39

Tyckte synd om dig i podden. Som de mobbade dig. Jag tycker din resa gav massor av information av hur det är med elbil/hybrid på långresa.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.