Nästa artikel
Gömd Jimny och räckviddsångest i I-Pace
Podcast

Gömd Jimny och räckviddsångest i I-Pace

Publicerad 26 oktober 2018 (uppdaterad 29 oktober 2018)
Avsnitt 97: Kan Jaguars elsuv ta sig 47 mil som det sägs? Har den en kramgo bakdel? Och varför gömde sig Suzukis kultbil på Arlanda? Dessa frågor besvaras i Vi Bilägares podcast.
Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du webbredaktören Maria Dahlin som får besök av redaktionsmedlemmarna Anders Helgesson och Tommy Wahlström.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2018-10-27 11:53
Apex

80 km/h på en 100-väg(?) utan anledning, räknar inte räckviddsångest som en giltig anledning.. kan tycka det är lite överdrivet.

#2 • Uppdaterat: 2018-10-27 12:08
pinjong

Suzukin är en liten pudding förstås, särskilt i militärgrönt som ger lite nostalgiska vibbar men väghållningen har inte rosats. För att bilen ska klara terräng så är inte styrningen supertajt direkt utan snarare lite gummiartad. Är man van vid terrängfordon så sväljer man det och siktar lite lagom på asfaltvägen. Jag tror personligen att bilen är kompetent och i nivå med mina fartkrav. ;-)

#3 • Uppdaterat: 2018-10-29 21:24
Thommys

Åh vad jag gillar eran pod. Det är så kul att höra diskussionerna mellan era meningsskiljaktigheter. Alltid någon man håller med eller inte.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.