Bild
Nästa artikel

Volkswagen Tiguan får ansiktslyft

Nyheter

Volkswagen Tiguan uppdateras med ny front och strålkastare med lysdioder. Redan nu går lillsuven att beställa.

Volkswagen visar nu de första officiella bilderna på ansiktslyfta Tiguan. Den kompakta suvmodellen som introducerades 2007 får därmed ta del av Volkswagens nya formspråk.

Det innebär bland annat en ny grill, nya strålkastare med lysdioder och omstöpta baklyktor. Förändringarna gör släktskapet med storebror Volkswagen Touareg mer tydligt.

Priset för uppdaterade Tiguan blir ungefär samma som tidigare och redan nu ska den ansiktslyfta modellen gå att beställa. Enligt Volkswagen är den utgående bilen helt slutsåld.

Volkswagen avslöjar inga tekniska detaljer men enligt förhandsspekulationerna får vi se samma motorer som i dag, tre bensinare i spannet 150 till 200 hästkrafter och två dieselmaskiner på 140 respektive 170 hästar.

Ansiktslyfta Volkswagen Tiguan premiärvisas på bilsalongen i Genève i början av mars.

Diskutera: Vad tycker du om ansiktslyfta Volkswagen Tiguan?

Kommentarer

#1
2011-02-07 16:08

Mkt bra! Bättre än YETI

#2
Sweeny
2011-02-07 16:39

ja, efter att ha läst alla 14 raderna och tittat på bilderna inser jag nu också att den måste vara bäst helt enkelt. Speciellt eftersom inga tekniska detaljer avslöjas utan det mesta handlar om utseendet på grill och bakljus...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.