Nästa artikel
Toyota Prius Plug-in Hybrid har fått en uppdatering
Nyheter

Toyota Prius Plug-in Hybrid har fått en uppdatering

Publicerad 23 juli 2019
Den nya bilen får rymmer nu en extra passagerare.
Toyota Prius Plug-In Hybrid får nu en uppdatering, men nyheterna är inte särskilt många. Mest anmärkningsvärt är att man nu gjort plats för en tredje passagerare i baksätet.

När den nuvarande generation Toyota Prius Plug-in Hybrid kom för tre år sedan hade en baksätesplats offrat i jakten på lägre vikt och förbrukningssiffror. Men den uppdaterade versionen kommer alltså med fem säten och blir på så vis betydligt mer praktisk.
Utseendet på den uppdaterade bilen är sig likt, men den kommer nu i exteriörfärgerna svart och röd, samt en ny uppsättning 17-tumsfälgar.

Interiören är relativt oförändrad, men enligt Toyota ska materialvalens kvalitet ha höjts en smula. Executive-varianten har utrustats med en 360-graderskamera, head up-display, JBL-ljudsystem och ett fack för trådlös laddning av mobiltelefon.
Likt tidigare version går bilen att utrusta med solceller på taket vilket ska ge en extra elektrisk körning på fem kilometer per dag. Räckvidden på el ska vara upp till 4,5 mil. Priset är fortfarande oklart.

Diskutera: Vad tycker du om nya Toyota Prius Plug-In Hybrid?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.