Nästa artikel
Rolls-Royce nya drinkpaket räcker för hela jaktlaget
Nyheter

Rolls-Royce nya drinkpaket räcker för hela jaktlaget

Publicerad 14 april 2021 (uppdaterad 14 april 2021)
Ett nytt tillval gör om bagageutrymmet i Rolls-Royce Cullinan till en friluftsbar.

Rolls-Royce är definitivt inte som andra bilmärken. Det finns till exempel inte så många konkurrenter som tvingas höja ljudnivån i kupén eftersom bilen upplevdes som för tyst, och Rolls-Royce är dessutom ett av få märken som kan sälja en hopfällbar stol för 90 000 kr.

Den senaste idén är en så kallad ”Recreation Module” för suv-modellen Cullinan. Det är en förvaringslåda som rymmer 48 liter och som kan fällas ut automatiskt ur bagageutrymmet.

Vad som ska finnas i förvaringsfacken är upp till bilägaren, men det kan till exempel handla om prylar för flugfiske, jakt, bergsklättring eller skidsemestern. 

En annan möjlighet är att använda rekreationsmodulen för att blanda drinkar. Tillvalet kallas ”Hosting Service” och innebär att Cullinanägaren kan förse upp till åtta personer med drinkar medan de beskådar utsikten i naturen. I paketet ingår glas med Rolls-Royce-logotyp, skärbrädor i trä gjorda av amerikansk valnöt, redskap och skålar för tilltugg.

Läs också: Rolls-Royce senaste idé: Hopfällbar stol för 90 000 kr

Uppdatering 14/4: Någon exakt prislista för rekreationsmodulen finns inte eftersom den kan anpassas helt efter köparens önskemål. Men tillvalet Hosting Service med möjlighet att blanda drinkar kostar 20 000 euro före skatt, bekräftar Rolls-Royce pressavdelning för Vi Bilägare. Det innebär cirka 250 000 kr med svensk moms.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.