Nästa artikel
Nytt utseende och vassare innehåll
Nyheter

Nytt utseende och vassare innehåll

Publicerad 24 januari 2012 (uppdaterad 24 januari 2012)
Vi Bilägare träder in i 2012 med nytt utseende och ännu vassare innehåll. Bland annat har biltestet kryddats med nya inslag.

Om du läst nya numret av Vi Bilägare har du förmodligen uppmärksammat att något inte är sig likt med Sveriges största biltidning. Med två läsarundersökningar som grund har tidningen uppdaterats från första till sista sidan.

Tillsammans med några av landets bästa tidningsdesigners har redaktionen jobbat för att göra Vi Bilägare mer lättöverskådlig. Samtidigt är den redaktionella ryggraden oförändrad, med konsumentupplysning och bilekonomi i fokus.

Fler nya element har letat sig in i tidningen, vilka är direkta reaktioner på läsarundersökningarna. Bland annat har biltestet kryddats med kupémått, uppmätt förarergonomi samt ett block om hur bilarna lämpar sig för barnfamiljer.

I det nya numret presenterar vi också fem nya långtestbilar till Sveriges mest djuplodande biltest. Vi Bilägare äger i dag 13 sådana testbilar som vi följer med lupp under lång tid, något som är unikt i svensk motorpress.

På det sättet hittar vi både brister och styrkor som andra tidningar missar. Under 2012 kommer rapporter om dessa bilar finnas i varje nummer. Du kan också läsa långtestbilarna och annat om bilar och trafik i Biltestarbloggen.

Nya numret av Vi Bilägare finns i butik från den 24 januari. Klicka här för att läsa mer om innehållet i tidningen.

Hör gärna av dig och berätta vad du tycker om Vi Bilägare nya form och innehåll. Mejla till: redaktionen@vibilagare.se

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2012-01-24 20:29
Thommys

Den har blivit riktigt fräsch och trevlig att läsa. Bra jobbat!

Det som slog mig bara var inslaget om långtestbilarna. Opel Ampera är en intressant bil, men jag hoppas inte att de andra kommer i skymundan nu. De andra bilarna är intressanta de med.

#2 • Uppdaterat: 2012-01-24 20:36
Tobo

Trevlig "facelift" av Sveriges näst bästa biltidning (Klassiker är bäst!).

Men ta bort den gula överstrykningen, den är bara irriterande!!

#3 • Uppdaterat: 2012-01-24 21:02
Peugeote-Pär

Superbra tidning men kommer för sällan, därför måste man ju även få Teknikensvärd hem i lådan... Kan ju lite läsa för mycket om bilar!

#4 • Uppdaterat: 2012-01-24 21:14
mcregor (ej verifierad)

Snygg men lite tveksamt på omslaget med olika artikelrubriker blandade - t ex är det lätt att läsa "Allt om Volvos 7-serie Livsfarlig" - vilket nog inte var tanken. Visserligen är det sista ordet i fetstil liksom de följande på raden efter men den varianten tycker jag att ni kan hoppa över till nästa nummer.
Annars som vanligt den bästa biltidningen för "vanliga" bilar - utmärkt !

#5 • Uppdaterat: 2012-01-26 04:36
eduardovitch

Okej ansiktslyft.
Om ni nu breddar era biltester så ta även med
NOx-utsläpp och inte bara CO2.
NOx-en dödar människor och vattendrag/sjöar
För övrigt bör nuvarande dieslar ej få ha beteckningen
"Miljöbil"

#6 • Uppdaterat: 2012-11-23 22:48
andersbandersb

Håller med leifer om tramset med överstrykningar.
Jag har sagt det förut via mail till er Tommy Wahlström och säger det igen: Har noterat att detta "formelement" finns i andra tidningar, t ex Computer Sweden. CS använder det enligt mitt förmenande dock på ett mera matnyttigt vis. I stället för att som ni synbarligen slumpmässigt sprida ut gulfärgen har CS markerat sammanfattningar och ingresser. Det tycker jag man kan stå ut med. Ert tillvägagångssätt är grymt irriterande. Jag står inte ut.
Idag fick jag prenumerationsavin. Den betalar jag inte. BARA pga av detta. Tack för mig!
/Prenumerant sedan ganska många år...(Kund nr 2421659)

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.