Bild
Nästa artikel
Mini Countryman ansiktslyft – här är nyheterna

Mini Countryman ansiktslyft – här är nyheterna

Nyheter

Den största Minimodellen får en uppdatering.

BMW har haft fullt upp på sistone. Förutom en uppdaterad 5-serie och 6-serie kommer även coupésuven X2 som laddhybrid och Mini Countryman får ett försiktigt ansiktslyft.

Faktum är att lyftet är så försiktigt att även de mer insatta Minientusiasterna kan ha svårt att se ändringarna. Men uppdateringarna under skalet är lite större.

Mini Countryman får en ny grill och ny stötfångare framtill, två nya lackfärger och de karaktäristiska Union Jack-baklamporna från de andra Minimodellerna som liknar brittiska flaggan.

På insidan får köparna nya digitala instrument hämtade från elbilen Mini Cooper SE. Dieselmodellerna får ett nytt AdBlue-system för att sänka utsläppen och bensinmodellerna får partikelfilter.

Motorerna har uppdaterats för att sänka förbrukningen och klara de kommande Euro 6d-utsläppskraven. Fyrhjulsdrift blir tillgängligt som tillval i fler modeller och automatlåda blir standard i fler motorvarianter.

Läs mer om:

Mini Countryman ansiktslyft – här är nyheterna
Mini Countryman ansiktslyft – här är nyheterna

Kommentarer

#1
2020-05-27 18:07

Vad kostar det att byta partikelfilter?

#2
2020-05-27 18:07

Sena till gemet eller?

#3
2020-05-27 18:45

Partikelfilter på bensinmotorer är ett lagkrav, det krävs för att uppfylla avgasnormen. Men andra tillverkare har redan partikelfilter.

#4
2020-05-27 19:01

låter dyrt köp elbil istället

#5
2020-05-28 05:19

Den kommer att bli ännumer törstig med partickelfilter.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.