Bild
Nästa artikel
Nyheter

Lamborghini firar jul

Publicerad 20 oktober 2009 (uppdaterad 21 september 2010)
Julen är räddad. Italienska<b> Lamborghini </b>meddelar nu att man inte uteslutande tillverkar sportbilar - utan också julgranskulor och blockljus.
Inför julen kan man pynta med glittergirlanger, röda julgranskulor och handmålade tomtar. Eller så kan man fira jul "Lamborghini-style".

Det meddelar Lamborghini som redan nu öppnar julklappssäcken och plockar fram limiterade presentaskar med julgranskulor och blockljus.

Julgranskulor i två färger
Julgranskulorna kommer i förpackningar om tre, två blå (Blue Caelum) och en vit (White Monocerus). Den som kan sin Lamborghini ser självklart kopplingen till specialmodellen Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni som - just det - finns att få i just de färgerna.

Lamborghini bygger snabba bilar, men det kan man inte säga om blockljusen. Brinntiden uppges vara väldigt lång och samtidigt är färgerna desamma som på julgranskulorna. Dessutom dekoreras ljusen av Lamborghinis emblem, vilket enligt tillverkaren gör ljusen lämpliga att använda under hela året - inte bara under julhelgen.

När det gäller priser är Lamborghini kanske inte kända för att vara snälla mot plånboken. Glädjande är att bilarna är betydligt kostsammare, men tre julgranskulor kostar ändå närmare 600 kronor medan två blockljus går på ungefär 460 kronor, exklusive moms.

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.