Bild
Nästa artikel

Stol för den unge Bentleyentusiasten

Nyheter

Inför julhandeln lanserar brittiska prestigemärket Bentley en serie julklappar - bland annat en minst sagt exklusiv bilbarnstol.

Prylarna som Bentley nu lanserar är tänkta att framhäva tillverkarens skickliga hantverk snarare än att bara vara funktionella. Med tillbehören ska ens Bentley bli mer "personlig".

Så, detta är alltså vad som kommer att ligga under gemene Bentleyägares julgran om ungefär en månad. Om du vill bli överraskad kan du sluta läsa nu.

Exklusiv bilbarnstol
Först har vi en handsydd bilbarnstol med samma färg, dekorationer och stoppning som tillverkarens övriga stolklädsel. Som om inte det vore nog går det även att få sitt barns namn broderat jämte Bentleyvingarna.

Därefter lanserar man också skärmar med Bentleyemblemet på som monteras på hjulen. Vad som är speciellt med dessa skärmar är att de själva justerar nivån så att emblemet alltid ligger plant, åtminstone upp till en hastighet på 112 kilometer i timmen.

Ännu inga priser
Dessutom erbjuds ett specialsytt bilöverdrag och en ficklampa som kan laddas via bilens cigarettändare.

Bentley meddelar i detta skede inga priser, men det kanske inte spelar så stor roll.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Doc...
2009-11-20 17:25

Snälla snälla skriv om något som kan intressera vi läsare, BÄTTRING...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.