Bild
Nästa artikel
Nyheter

I.D Roomzz en eldriven storsuv

Publicerad 4 april 2019 (uppdaterad 4 april 2019)
Det rymliga högbygget blir den sjätte medlemmen i Volkswagens familj av elbilar.
Vi har redan hälsatI.D, I.D Crozz, I.D Buzz, I.D Vizzion och I.D Buggy. Nu är det dags att säga hej till nästa eldrivna folka, byggd på Volkswagengruppens nya grundplatta för elbilar, MEB.

Den heter I.D Roomzz, börjar säljas i Kina 2021 och sägs vara en trendsättare när det gäller variabel interiör, med helt nya säteskonfigurationer och belysning. Storleksmässigt ser den ut att ha ungefär samma mått som den eldrivna folkabussen Buzz. Roomzz visas som koncept på Shanghai Auto Show som slår upp dörrarna den 16 april. 

Diskutera: Vad tycker du om I.D Roomzz?
 

Kommentarer

#1 • 2019-04-04 09:30
ToRy

Jag skulle uppskatta om VW (och de flesta andra märken) kunde ägna sig mer åt att försöka trycka ut bilar med elektrifierade drivlinor i bilhallarna, bilar som finns i verkligheten, än att presentera fluffiga koncept som skall komma om några år!

#2 • 2019-04-04 11:35
LeifV

Speciellt från VW är det extremt mycket "snack" och absolut ingen "verksta"... -det verkar som om deras photoshop-kunnige är den som jobbar hårdast på firman... VW har ju inte ens lyckats få i lite mer batteri i in e-Up, dvs något en praktikant kunde ordnat på någon dags jobb.

#3 • 2019-04-04 13:18
EnannanRobban

Leif, klart att de inte vidareutvecklar e-Up eller e-Golf när hela I.D familjen kommer att börja lanseras helt under hösten.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.