Nästa artikel
Googles gränssnitt i Polestar 2
Nyheter

Googles gränssnitt i Polestar 2

Publicerad 28 januari 2019 (uppdaterad 27 februari 2019)
Här är ytterligare en bild på elbilen och så får vi bekanta oss med det nya infotainmentsystemet.
Någon gång under 2019 kommer Volvos dotterbolag Polestar att presentera sin andra bil i ordningen. Polestar 2 blir en ren elbil och vi har hittills fått se en detaljbild på bakdelen. Nu skriver Polestar att de har byggt in ett nytt användargränssnitt i Polestar 2.

 
Embed
Det är Googlebaserat och är ett fullutvecklat Android Auto integrerat i bilen. Musiktjänsten Spotify finns med, liksom Googles karttjänst. Det finns också funktioner för att se bilstatus och ändra vissa körinställningar som styvheten på styrning och nivån på bromsåtervinningen.

Vi har tidigare berättat att Google fått i uppdrag av Volvo att förnya nuvarande Sensus och det här kan vara resultatet av det samarbetet. Polestar har släppt ett demoprogram över hur gränssnittet kommer att se ut och du kan testa det via denna länk
I demoprogrammet får man också se hur nya Polestar 2 ser ut uppifrån. Men bilden visas bara en kort stund, sedan omvandlas vyn till ett dataspel. Vi hann dock ta en skärmdump på bilen och du ser resultatet här nedanför. 

Diskutera: Vad tycker du om utseendet på infotainmentsystemet i Polestar 2?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.