Bild
Nästa artikel
Bildläcka: Här är ansiktslyfta BMW 5-serie

Bildläcka: Här är ansiktslyfta BMW 5-serie

Nyheter

Uppdaterad version med nya designdetaljer har läckt ut på nätet.

Det är snart dags för en uppdatering av BMW 5-serie, och nu har bilder på den ansiktslyfta versionen dykt upp på ett forum på nätet.

BMW har ännu inte bekräftat att bilderna är äkta men ändringarna ser ut att vara identiska med vad som skymtats på spionbilder den senaste tiden.

Framtill får BMW 5-serie en tydligare markerad grill även om den inte är lika gigantisk som på vissa andra modeller. De främre strålkastarna är också inspirerade av designen på den mindre 3-serien och de blir smalare och bredare än på dagens 5-serie.

Baktill blir ändringarna mindre men vi kan i alla fall se att baklamporna får ny design med annorlunda utseende på LED-lamporna.

Det lär inte bli några större tekniska förändringar när BMW ansiktslyfter 5-serien, men en viktig nyhet dyker i alla fall upp och det är laddhybriden 530e i kombiutförande. Den kommer även med fyrhjulsdrift vilket lär bli populärt bland svenska köpare.

Taggar: Nyheter, BMW 5-serie
Bildläcka: Här är ansiktslyfta BMW 5-serie

Kommentarer

#1
2020-04-29 15:00

Jaha?! "smalare och bredare"
Fortfarande väldigt mycket njure.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.