Bild
Nästa artikel
Maud Thunström svarade på 70 bedömningsfrågor i AutoIndex och belöningen blev ett resepresentkort värt 10 000 kronor.

Maud vann förstapriset

AutoIndex

Bland 15 000 svenska bilägare som deltagit i Vi Bilägares AutoIndex blev det Maud Thunström från Västerås som vann första priset i utlottningen av resepresentkort.

– Fantastiskt, jag son aldrig tidigare vunnit någonting. Nu får det bli en resa till Prag eller Budapest, säger Maud Thunström. Själv kör hon en tre år gammal Peugeot 107 som så här långt uppfyllt de behov som hon ställde på bilen vid inköpstillfället.
 – Familjen behövde en andrabil eftersom vi redan har en Volkswagen Touran, berättar hon. Och när jag hade provkört, och upptäckte att den drog lite bensin, slog jag till och det har jag inte ångrat.
 
Maud Thunström deltog för första gången i AutoIndex och svarade tålmodigt på alla 70 bedömningsfrågor.
– Naturligtvis får man avsätta lite tid, men jag tyckte att det vara intressanta och viktiga frågor att besvara, säger hon.
      
Ett stort tack säger vi på Vi Bilägare till alla som deltagit i AutoIndex 2014. Och ett stort grattis säger vi också till vinnarna av resepresentkort.
 
1:a pris, resepresentkort värt 10 000 kronor: Maud Thunström, Västerås.
2-4:e pris, resepresentkort värda 5 000 kronor: Olof Persson, Örebro, Camilla Jonsson, Malmö och Owe Jernebring, Almunge.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.