Bild
Nästa artikel

Nya Honda Civic: Se bilen i rörelse

Webb-tv

Nya Honda Civic börjar säljas i Sverige i januari 2012. Men redan nu kan du hänga med på en åktur i Vi Bilägares webb-tv.

Kommentarer

#2
2011-11-04 11:43

Filmen blev lite tjatig. Borde kortats från 81 till runt 25 sekunder. Undrar om den nya blir mer Sverige-anpassad ifråga om vägbuller och utsläppsvärden? Men när den mindre Jazzen fortfarande envisas att hålla sej över 120 gram, ska man nog inte hoppas för mycket.

#3
2011-11-04 14:16

Man undrar vad Honda sysslar med?

Inga uppenbara förbättringar jämfört med föregångaren samtidigt som man förstört den futuristiska och egensinniga designen till ännu en i raden av menlösa asiater. Ett märke på tydlig dekis som inte släppt något av intresse på länge.

Eller slukar utvecklingen av deras vätgasbil alla yen?

#4
2011-11-04 18:21

Jag blir såklart besviken på artikelförfattaren hos ViB. Dieselmotorn anses inte bra. Inget ord om att det faktiskt är den enda av modellvarianterna som är miljöbilsklassad. Den anses "bråkig" eftersom den signalerar att man ska växla ner från 6:ans växel vid 90 km/h. Förstår inte artikelförfattaren att det är för att bilen ska gå att köra snålt. Dessutom verkar inte artikelförfattaren känna till den ännu snålare 1.6-liters dieseln på 115 hk som det pratas om på nätet. Den kommer enligt uppgift i början av 2013. Jag hoppas att den blir Hondas räddning i Sverige, för Honda måste börja sälja mer bilar här så att vi får lite fler märkesverkstäder. Väldigt få idag i norra Sverige. Den nya Civicmodellen för europa verkar vara kanonfin!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.