Bild
Nästa artikel
Webb-tv

Ford S-Max: Plus och minus

Publicerad 22 mars 2012 (uppdaterad 25 augusti 2014)
Ford S-Max har flexibel inredning, men stolarna är samtidigt små, tunna och låga. Vi pekar ut plus och minus med modellen.

 

Läs testet av Ford S-Max i Vi Bilägare 5/2012. Där ställs bilen mot Seat Alhambra och Opel Zafira. Tidningen utkommer i butik den 27 mars och anländer hos prenumeranter från den 20 mars. Klicka på videofönstret ovan för att starta filmen.

Diskutera: Vad tycker du om Ford S-Max?

Kommentarer

#1 • 2012-03-22 23:46
HenryT

Minus på takhöjd och stolar? Obegripligt...Min S-Max Business är kalas och den har de bästa stolar jag någonsin använt! Själv är jag 190cm i strumplästen och får plats både där bak och fram utan några problem. Hur lång är testaren egentligen, 210 cm???Mina starkaste rekommendationer till denna bil!

#2 • 2017-02-01 15:30
Ingooo

Ja det där med takhöjden har jag aldrig märkt något problem med. Stolarna är också bra. Kanske inte riktigt Volvoklass men ändå riktigt bra. En fantastisk bil för barnfamiljer. Finns i mitt tycke inte en bättre bil. Mina barn instämmer. Vi har haft Volvo, Saab, Hyundai och Ford parallellt men dom vill alltid åka Forden. Så även vi (föräldrarna). Man åker avslappnat, har bra sikt och komfort plus att den är tämligen underhållande att ratta också till skillnad från många andra familjefraktare.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.