Bild
Nästa artikel

Chevrolet Spark: Plus och minus

Webb-tv

Chevrolet Spark är smidig i staden och erbjuder bra sikt, men väghållningen är inte på topp. Vi pekar ut plus och minus med modellen.

 


Läs testet av Chevrolet Spark 1,2 i Vi Bilägare 6/2012. Där ställs bilen mot Renault Twingo och Volkswagen Up. Tidningen utkommer i butik den 17 april och anländer hos prenumeranter från den 10 april. Klicka på videofönstret ovan för att starta filmen.

Diskutera: Vad tycker du om Chevrolet Spark?

Kommentarer

#1
Uno Lööw
2012-04-14 07:39

Klämmig. Men det är öfverensstämmande med sanningen och alla åldrars erfarenhet: at ingen ting i verlden är så skadeligt och förderfligt som att krocka med en liten modern automobil jämfört med en stor, modern automobil.

Småbilstilsfabrikörer skall märkas på låren, andra på bröstet, armen, höften, o. s. v. Derefter bortföras de til plantagerna på landet, hvaraf somlige äro belägne vida öfver hundratusen alnar ifrån staden Mjölby.

Jag har en dröm för Sverige. Om ett företagsamt, grönt, tryggt och öppet Sverige, som byggs underifrån. Ett samhälle där allt börjar med dig, och där demokratin börjar hemma vid köksborden. Där du får möjlighet att kunna själv, och där respekten för varje enskild individ står i centrum.

När globaliseringen sveper öfver världen hårdnar konkurrensen om jobben. Då måste vi anstränga oss än mer för att erbjuda de bästa villkoren för företagande och arbete i vårt land. Men samtidigt växer världens samlade konsumentkår med flera miljarder. Tänk dig vilken möjlighet det kan bli för svenska miljöteknikföretag, om en miljard kineser börjar efterfråga modern miljöteknik.

Vi ska ta med oss det bästa ur historien in i framtiden, men vi ska inte leva kvar i historien. Den stora faran är inte förändring, utan om vi inte förändras alls. Om vi har en dröm att tro på blir förändringen lättare att förstå, och då blir varje steg på vägen dit mindre skrämmande i sig. För ska vi få fler jobb och bättre välfärd, då måste det börja med dig och migh. Och med en dröm för Sverige.

Men vi skall även bry oss om övriga världen.
Japans ekonomi kommer att bli ännu värre nu efter tsunamin. Människor kommer att lida.
Vi svenskar måste köpa japanska kvalietsautomobiler istället för att gynna den amerikanska maffian genom att köpa rent ut sagt skit från GM, ett pajjasföretag som ändå snart kommer att gå i konkurrs.

Centerpartiet äro alliansens gröna röst. Ett liberalt parti med fokus på företagande och miljö. I riksdagen är Centerpartiet femte största parti med 6,6 procent och har majoritet i ca 160 kommuner. Attraktiva Maud Olofsson hvar Centerpartiets partiordförande men är numera bara sveriges finansminister.

(Jag ursäktar mitt brukande af ordet skit men det äro vad Chevrolet är. Och jag skref rent utaf framför så jagh hoppas att det är okej. Jag vill icke framstå som någon slarvig svensson.)

MVH Uno Lööw

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.