Bild
Nästa artikel

Bilreklam genom åren: Volkswagen Typ 2

Webb-tv

Vi Bilägare fyller 80 år och det firar vi med att titta på reklamfilmer från 1950- till 1980-talet. Se reklamen för Volkswagen Typ 2, ett nytt riktmärke för arbetsfordon.

Kommentarer

#1
lubos
2010-09-06 10:44

En fin tillbakablick till de gyllene tider då VW typ2 var utan konkurrens det bästa i genren. Har själv kört alla modellerna utom de med stort flak och har nästan bara positiva minnen. Men tro inte att de har evigt liv! Köpte på 80-talet en 73 års kombi och råkade ut för fel som jag inte trodde var möjliga, bl a bristfällig avluftning av bränsletanken som är placerad innanför svansmotorn. Nästa fel var läckande tätning mellan motor och växellåda. Därpå sönderfallande damasker kring drivknutarna, rost överallt, bromsservo som var utbytt men inte justerad med följden att servoverkan uteblev mm, mm. Felfrekvensen var mångfalt större än hos dåtida svensktillverkade bilar!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.