Bild
Nästa artikel

Webb-TV: Mercedes nyheter i Genève

Genève 2014

Linjesköna S-klass Coupé och nya C-klass. Det är vad vi hittar i Mercedes monter på bilsalongen i Genève. Se video med intervju här.

 

Vi Bilägare rapporterar från bilsalongen som nu pågår för fullt i Genève. Mercedes visar bland annat upp nya S-klass i kupéversion i sin monter. Klicka på videofönstret ovan för att starta filmen där vi intervjuar Mercedes Sverige.

Diskutera: Vad tycker du om Mercedes nyheter?

Taggar: Webb-tv, , Mercedes

Kommentarer

#1
2014-03-05 08:51

Mycket ny och kul hårdvara. Men det jag tycker är intressant är den nya mjukvara som presenterades på mässan av Apple -Carplay, som nu Mercedes anammat bland de första biltillverkarna.

#2
2014-03-05 13:11

Nya C-klass är väldigt snygg, nog börjar det klia lite i fingrarna ;)

#3
2014-03-05 15:41

Håller med, snygg.
hur blir det med helljuset som känner av om en bil är framför, och skickar ljussignalen "runt" bilen, blir det samma sak om en älg kutar upp på vägen?
Kanske ViB kan förklara lite närmare, eller är det någon annan som vet.

#4
2014-03-05 17:18

Leif Larsson, ljustutan fungerar som vanligt. Det blir helljus överallt. Så är det även med Mercedes ILS idag som bländar av för bilar automatiskt. Spaken ifrån dig ger automatik och spaken emot dig ger ljustuta.

#5
2014-03-05 19:43

Det går tyvärr inte längre att se dessa filmer på iPad plattor inte heller går det att läsa förklaringen , läs mer!
Förr gick det bra, man har väl bytt till något format som inte plattan stöder.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.