Nästa artikel
Kupékoncept fokus i Volvos monter
Webb-tv

Kupékoncept fokus i Volvos monter

Publicerad 11 september 2013 (uppdaterad 12 september 2013)
I Volvos monter ligger fokus på kupékonceptet som förebådar nästa XC90:s designspråk. Där finns också Volvos nya, snåla motorer

 

Häng med oss när vi rapporterar direkt från bilsalongen i Frankfurts pressdagar, med massor av nyheter från de största biltillverkarna. Håll koll på vibilagare.se så att du inte missar något!

Klicka på videofönstret för att se filmen från Volvos monter!

Diskutera: Vad tycker du om Volvos nyheter?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2013-09-11 18:23
Arbu11

*Antecknar det du säger KapenOberkomm, antecknar så att pennan blir varm*

#2 • Uppdaterat: 2013-09-11 19:02
Audi A5 SB

Hoppas Volvo lyckas ta sig upp i "premium", men det blir nog tyvärr svårt. Det som talar emot är kostnaden. Volvo måste slå ut kostnaden för det mesta man gör på betydligt färre bilar än de 3 etablerade tyska drakarna. Då blir förfining något som skall konkurrera med allt det andra basala (även säkerhet, som är Volvos styrka, kostar kulor).

Så jag ger nog Kapten rätt. Tyvärr.

#3 • Uppdaterat: 2013-09-11 20:52
Hackenbush

Att jobba på att bli bäst på säkerhet och samtidigt försöka bli premium blir en alltför stor kostnad för Volvo. De kommer inte att lyckas med detta, speciellt inte med den säljvolymen de har nu.
De skulle fortsätta jobba på säkerheten och att bygga sina bilar som vanliga familjebilar som de gjorde förr. Detta ger den säljvolym de behöver.

#4 • Uppdaterat: 2013-09-11 21:40
Audi A5 SB

Jag tror att Jacoby var på rätt spår: http://www.autocar.co.uk/car-news/industry/volvo-ditch-premium-tag

#5 • Uppdaterat: 2013-09-12 08:01
Motorkillen

Att volvo skulle bygga billiga familjebilar kommer nog inte att hända, våra franska vänner ligger mycket risigt till bara för att dom inte får så mycket betalt för sina billiga bilar. utvecklings kostnader mm är nästan lika stora som att bygga en premium bil, och har du inte volymerna så är det kört.
Hoppas för Sveriges skull att det går bra för Volvo.
http://www.bilsweden.se/svensk_fordonsindustri

#6 • Uppdaterat: 2013-09-13 09:20
antonshallan

Volvo är absolut lika premium som andra tyska märken idag ,fattar inte att bmw och audi får kallas premium när dom har mest motorhaverier enligt försäkringsbolagens samlade undersökning.

#7 • Uppdaterat: 2013-09-13 10:45
Peter i Sydney

Volvo kommer inte att överleva om försäljningen fortsätter att gå kräftgång i USA. Därför anser jag att nya XC90 blir Volvos viktigaste bil någonsin. Den kommer ¨make or break¨ Volvo. Den borde varit ute på marknaden redan för ett par år sedan. Den som är ansvarig för produktplanering på Volvo borde få sparken om han/hon inte redan fått det!

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.