Nästa artikel
Nya Kia Soul en bil för äldre
Webb-tv

Nya Kia Soul en bil för äldre

Publicerad 11 september 2013 (uppdaterad 11 september 2013)
Nya Kia Soul baseras på Kia Cee'ds chassi. Man sitter högt och har bra insteg, vilket framför allt tilltalar äldre personer.

 

Häng med oss när vi rapporterar direkt från bilsalongen i Frankfurts pressdagar, med massor av nyheter från de största biltillverkarna. Håll koll på vibilagare.se så att du inte missar något!

Klicka på videofönstret för att se filmen från Kias monter!

Diskutera: Vad tycker du om Kias nyheter?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2013-09-11 15:34
Raphael

För att vara en bil "för äldre" så ser "Soul" väldigt poppig ut...

#2 • Uppdaterat: 2013-09-11 16:20
scientist

Jag tycker att ni till framtida webbsändningar ska fundera hur ni ska lägga upp det hela. Det verkar nu som om innehållskvaliteten går ner så fort ni lägger fokus på att intervjua representanter för respektive märke. Jag förstår att utrymmet inte tillåter några djupgående intervjuer men om ni ändå ska ge ett smakprov som ska locka läsarna att köpa/läsa tidningen, så tycker jag att ni ska följa mer av det ni gör när det inte är någon representant med - dvs. visa bilen lite kort med några relevanta kommentarer.

#3 • Uppdaterat: 2013-09-12 09:37
saabnisse

Ja där håller jag helt med.
Det är absolut mer intressant att se mer av bilen med lite förnuftiga kommentarer från en utomstående betraktare än att höra en massa välregisserat försäljarsnack.

#4 • Uppdaterat: 2013-09-12 11:33
mcregor (ej verifierad)

Kan inte annat än hålla med saabnisse och scientist till fullo. Använd denna möjlighet till att visa lite intressanta lösningar med bilen och era egna tankar. Vad märkesrepresentanterna vill framföra är ju rätt förutsägbart...

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.