Bild
Nästa artikel

Nya Kia Soul en bil för äldre

Webb-tv

Nya Kia Soul baseras på Kia Cee'ds chassi. Man sitter högt och har bra insteg, vilket framför allt tilltalar äldre personer.

 

Häng med oss när vi rapporterar direkt från bilsalongen i Frankfurts pressdagar, med massor av nyheter från de största biltillverkarna. Håll koll på vibilagare.se så att du inte missar något!

Klicka på videofönstret för att se filmen från Kias monter!

Diskutera: Vad tycker du om Kias nyheter?

Taggar: Webb-tv, , Kia

Kommentarer

#1
2013-09-11 15:34

För att vara en bil "för äldre" så ser "Soul" väldigt poppig ut...

#2
2013-09-11 16:19

Ja här har vi en svår nöt för PSA och Renault att knäcka. Kia och Hyundai har en bättre kvalitet och erbjuds till motsvarande eller lägre pris. Hur skall PSA kunna matcha det? Ser inga skäl till att välja en PSA framför en Kia. Vill man problemfrihet vinner Kia, man får en snarlik tekniknivå och designen, tja, det är ju mest en smaksak.

MVH AL

#3
2013-09-11 16:20

Jag tycker att ni till framtida webbsändningar ska fundera hur ni ska lägga upp det hela. Det verkar nu som om innehållskvaliteten går ner så fort ni lägger fokus på att intervjua representanter för respektive märke. Jag förstår att utrymmet inte tillåter några djupgående intervjuer men om ni ändå ska ge ett smakprov som ska locka läsarna att köpa/läsa tidningen, så tycker jag att ni ska följa mer av det ni gör när det inte är någon representant med - dvs. visa bilen lite kort med några relevanta kommentarer.

#4
2013-09-12 09:37

Ja där håller jag helt med.
Det är absolut mer intressant att se mer av bilen med lite förnuftiga kommentarer från en utomstående betraktare än att höra en massa välregisserat försäljarsnack.

#5
mcregor
2013-09-12 11:33

Kan inte annat än hålla med saabnisse och scientist till fullo. Använd denna möjlighet till att visa lite intressanta lösningar med bilen och era egna tankar. Vad märkesrepresentanterna vill framföra är ju rätt förutsägbart...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.