Bild
Nästa artikel

Skoda Yeti Outdoor – film från Vi Bilägares biltest

Webb-TV

Skoda Yeti är en särling på marknaden. Den kompakta bilen tar sig an svårare vägar med bravur, men motorljud och fjädring lämnar fortfarande en del att önska. Se filmen från vårt test.


Skoda har putsat på Yetins utseende inför 2014 och det går att välja till backkamera. Annars är karaktären oförändrad och den är behändig att hantera, smidig och välpaketerad med goda utrymmen.

Klicka på videofönstret för att se filmen från testet av Skoda Yeti Outdoor.

Hur klarar sig då Yetin mot Nissan Qashqai och Kia Sportage? Det får du veta om du läser hela testet i Vi Bilägare nummer 6/2014 som utkommer 15 april. Den som prenumererar får tidningen tidigare än så och till lägre pris – läs mer här.

I det kompletta testet redovisas samtliga testmoment och all fakta. Där kan du läsa mer om bland annat bränsleförbrukning, bilekonomi, rostskydd, ljus, kupébuller, barnsäkerhet, prestanda, kupé- och lastmått, krocksäkerhet och utrustning.

Diskutera: Vad tycker du om Skoda Yeti Outdoor?

Taggar: Webb-tv, , Skoda Yeti

Kommentarer

#1
2014-04-08 19:44

Det är en Yetibra bil!

#2
2014-04-08 20:39

En av få VAG-produkter jag är positiv till men det saftiga priset och den enligt fler källor alltför hårda fjädringen är klara minusposter.

Men jag gillar små- och kompakta suvar, och den här är en av favoriterna i den klassen.

#3
2014-04-08 21:22

Personligen hade jag nog tagit en Duster framför Skodan - eftersom den förstnämnda är betydligt billigare. Pengarna jag sparar kan jag därefter göra något annat roligt med - även om jag trots allt tvingas att reparera Dustern lite oftare.

Gillar dock båda men är allergisk mot högt vägljud och stötig gång. Dock, som skogsbil är den idealisk.

MVH AL

#4
2014-04-09 17:27

Om du är över 180 cm är Dustern okörbar,ratten är bara höjdjusterbar.
Själv får jag kramp innan första milen.

#5
2014-04-13 11:18

180 är ju ändå ganska normal längd idag.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.