Bild
Nästa artikel

Nissan Note: Plus och minus

Webb-TV

Priset är hyfsat och i baksätet får basketspelare plats, men nya Nissan Note lider också av flera brister. Se filmen från vårt test.

 

Vad har nya Nissan Note att sätta emot Ford B-Max och Skoda Roomster? Vi har tussat ihop de tre små och smarta familjebilarna i ett test där vi tittat extra noga på utrymmen, flexibilitet och ekonomi. Här ovanför kan du se en film från testet.

Läs hela testet i Vi Bilägare nummer 18/2013 som utkommer den 17 december. Den som prenumererar får tidningen tidigare och till lägre pris.

I det kompletta testet redovisas samtliga testmoment och all fakta. Där kan du läsa mer om bland annat bränsleförbrukning, bilekonomi, rostskydd, ljus, kupébuller, barnsäkerhet, prestanda, kupé- och lastmått, krocksäkerhet och utrustning.

Diskutera: Vad tycker du om Nissan Note?

Taggar: Webb-tv, , Nissan Note

Kommentarer

#1
2013-12-12 10:03

Detta är en mellan-bil. Högre än en vanlig småbil men inte riktigt lika högbyggd som minibuss-konkurrenterna (Ford B-Max, Citroën C3 Picasso, Fiat 500 L, Opel Meriva). Note må rymma basketspelare med långa ben (men det gör även en C3 Picasso med baksätet skjutet tillbaks i bakersta läget) men utförandet känns enkelt, tunt, tråkigt. Jag är osäker på om detta verkligen är en uppdatering av den förra Note, jag menar visst ser jag att detta är en ny modell men en uppdatering ska ju innebära att bilen blir bättre... Jag avstod förra Note för jag blev besviken på utrymmena och avsaknaden av komfort. När jag tog mina trafiklektioner för herrans massa år sedan så gjorde jag det i en Nissan Stanza och det var ju en helt annan bil. Ok att den var ett plagiat på Opel Ascona designmässigt, men nästan franskmjuk fjädring, fluffig plysch och ett USA-inspirerat överdåd var rätt charmerande och gjorde att mycket kunde förlåtas. Men denna Note... nej tack säger jag.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.