Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 10/2013 - nytt nummer

Nytt nummer

Provkörning av nya Volvo V70, Flexbilar i test, Audis nya laddhybrider, i mördarens hjulsspår på Öland, och vilka bilägare är lyckligast? Missa inte nya numret av Vi Bilägare

- Biltest. Praktiska flexbilar är kanske inte den mest upphetsande bilklassen på marknaden. Möjligen kan nya stora Dacia Lodgy och uppdaterade Kia Carens samt Toyota Verso göra att spänningen stiger. Men vilken är bäst av dessa?

- Provkörningar av nya bilar. På årsmodell 2014 av Volvo V70 görs de troligen sista förändringarna på nuvarnade versonen av Sveriges mest sålda bil. Vi provkör den. Dessutom provkör vi också nya Lexus Is 300h, nya Mitsubishi Space Star och Kia Pro-Cee'd GT.

- Konsument. Bränsletanken rostade sönder på en Toyota Corolla Verso. Ägaren fick vänta i sju månader på en ny.

- Autoindex. Lexus har de nöjdaste bilarna, men vilket bilmärke har de lyckligaste ägarna? Och varför?

- Långtest. Vi reder ut vilken av våra nya långtestbilar, Honda CR-V, Kia Cee'd, Mazda 6, Volkswagen Golf eller Volvo V40, som är den bästa semesterbilen. Vi packar, mäter, bromsar och gör undanmanövrar med full last.

- Reportage. Vi tar en titt på Audis kommande laddhybrider, e-tron.

- Begagnat. Hur är Peugeots lilla cab 207 cc som begagnad?

- Klassikern. Minns du den brittiska folksportbilen MGB, introducerad 1963?

- Resan. Vi reser i mördarens hjulspår, eller rättare sagt, vi testar deckarturism och gör en bilresa i bokmiljöer på Öland.

Vill du prenumerera på Vi Bilägare och få tidningen en vecka innan den kommer ut i butik och dessutom till lägre pris? Klicka här för att läsa mer om prenumeration.

Taggar: Aktuellt nummer,
Vi Bilägare 10/2013 - nytt nummer

Kommentarer

#1
2013-07-02 18:42

Ja och den finns i "surfplattan" med. Inte i e-boksplattan.

#2
Leif Larsson
2013-07-03 09:45

Jag har surfplatta, vem står som utgivare för Vib:es app?
Annars kan jag gå in på Vib via nätet på surfplattan.

#3
2013-07-05 13:44

Leif, du kan läsa Vib om du prenumererar på Ztory med. Första månaden är gratis. Annars är det papertons som står för Vib:s app

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.