Bild
Nästa artikel
Premium

Köp inte fel – här är alla våra produkttester

Publicerad 2021-11-24 17:28 (uppdaterad 2021-11-24 17:29)
Du kan spara både tid och pengar på att läsa våra tester av produkter som gör billivet enklare och smartare. Vi avslöjar produkterna du ska undvika.

Att välja rätt bil är en sak – du som läser Vi Bilägares biltester har koll på vilka modeller som är värda att satsa på. 

Men livet som bilägare har inte bara med själva bilen att göra. Minst lika viktiga är produkter som extraljus, mobilappar, takboxar och telefonhållare. 

Nivån på nya bilar har höjts ordentligt de senaste åren, men bland kringprodukterna är nivån fortfarande inte alltid på topp. Att läsa produkttesterna i vårt arkiv är ett enkelt sätt att inte köpa grisen i säcken. Det sparar du både tid och pengar på. 

– Precis som våra biltester är produkttesterna helt oberoende och som läsare kan du vara säker på att en vinnare i våra produkttester är ett bra och tryggt köp, säger Niklas Carle, chefredaktör på Vi Bilägare. 

Alla våra produkttester hittar du här. Som prenumerant eller digital Premiummedlem kommer du åt samtliga tester i arkivet. Läs mer här hur du kommer igång.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.