Nästa artikel
Så funkar Premium – och så enkelt blir du medlem
Premium

Så funkar Premium – och så enkelt blir du medlem

Publicerad 10 februari 2022 (uppdaterad 26 september 2023)
Bli en bättre bilägare med vår Premiumtjänst – du sparar både tid och pengar, och håller dig alltid uppdaterad med det senaste.

Fler och fler läsare upptäcker fördelarna med att gå med i Vi Bilägare Premium. Vår nya digitala prenumeration lockar fler läsare varje dag – det är en viktig del i vår strategi att växla upp digitalt, istället för att dra i handbromsen som många konkurrenter gör.

Som Premiummedlem blir du en viktig del för att vi ska kunna fortsätta göra ”biltester på riktigt”, som vi kallar våra tester, och andra granskningar som gynnar alla bilägare. Du kan lita på att våra tester är helt oberoende och vi vågar säga ifrån när en bil faller igenom.

I arkivet finns över 450 tester och vi fyller på med nya tester, provkörningar och granskningar varje månad.

Bli Premiummedlem redan idag – klicka här!

Niklas Carle är publisher på OK-förlaget.

Biltester på riktigt

Det enskilt viktigaste som ingår i Premiummedlemskapet är våra tester. Ingen testar bilar på djupet som Vi Bilägare – exempelvis mäter vi både strålkastarljus och rostmotstånd i nya bilar, och med hjälp av AutoIndex kan vi även avslöja hur bilarna är som begagnade.

Du får dessutom ta del av allt vi skriver om våra långtestbilar. Just nu har vi bland annat Volkswagen ID.3 som långtestbil för att avslöja hur den är att leva med över tid.

– Vi Bilägare är ensamt i Sverige om att köpa in bilar och köra dem i ett helt år. På så sätt kan vi avslöja både styrkor och svagheter, även i riktigt kallt vinterklimat. Att leva med en bil i ett helt år ger viktiga insikter som inte alltid kommer fram i ett vanligt test, säger Niklas Carle, chefredaktör på Vi Bilägare.

Medlemskap eller korttidserbjudande

Vid sidan av testerna får du läsa alla våra provkörningar av nya modeller och begagnatanalyser, liksom vår granskande journalistik om exempelvis reservdelspriser, verkstäder, bilekonomi och trafik.

– Och för dig som inte är redo att bli Premiummedlem riktigt ännu finns ett korttidserbjudande där du får tillgång till alla våra tester och granskningar i en kortare period till en låg kostnad. Ingen prenumeration som förnyas automatiskt, säger Niklas Carle.

Här blir du Premiummedlem redan idag!

4 steg: Så enkelt kommer du igång

1. Börja med gå in på den här sidan och välja ditt erbjudande.

2. Nu får du välja om du vill bli digital Premiummedlem, om du vill köpa ett korttidserbjudande som inte förnyas automatiskt för eller om du vill bli pappersprenumerant.

3. Fyll i dina uppgifter och bekräfta koden du fått till din mobiltelefon. Detta gör vi för din trygghet, för att säkerställa att du är du.

4. När du fyllt i dina betalningsuppgifter är kontot klart att använda och du kan läsa allt vårt Premiummaterial.

Om du redan är tidningsprenumerant ingår allt Premiummaterial. Läs här hur du ska göra för att komma igång och låsa upp de digitala Premiumartiklarna.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.