Bild
Nästa artikel
Premium

Bli Premium-medlem i dag – här är våra mest lästa artiklar

Publicerad 2021-10-14 14:02 (uppdaterad 2021-10-14 14:17)
Rabattfest, chippbrist och snåla elbilar – här är artiklarna som uppskattas mest av Premiummedlemmarna just nu.

Vi Bilägare Premium ger dig tillgång till allt vårt digitala material, inklusive tester, granskningar, reportage och provkörningar.

Du kan dessutom läsa vår e-tidning – en digital version av papperstidningen – i datorn, mobilen eller surfplattan. Det innebär att du kan ta del av våra tester och artiklar oavsett var du är.

• Som Premiummedlem får du tillgång till alla våra tester, provkörningar, begagnattester, långtestrapporter, granskningar och reportage.

• Dessutom ingår vårt exklusiva nyhetsbrev Bilkollen en gång i veckan där du får en snabb överblick över veckans Premiumartiklar, utvalda av vår redaktör.

Här blir du Premiummedlem redan idag!

Spara pengar på bilköpet – rabatter för alla märken

Det finns tusenlappar att spara på den som köper bil smart. Just nu lockar flera märken med rabatter på långt över 20 procent, visar en unik granskning Vi Bilägare gjort.


 

Unik lista: Så slår chippbristen - märke för märke

Bristen på halvledare leder till akut brist, något som kan drabba svenska hårt. Vi Bilägares unika genomgång visar vilka märken och modeller du måste se upp med.


 

Bytte försäkringsbolag – sparade 9 000 kronor

Du kan spara tusenlappar på din bilförsäkring varje år. Vi har jämfört tolv försäkringsbolags premie för 45 bilmodeller. Men även innehållet kan skilja sig åt en del mellan bolagen. 


 

Klurig fyrhjulsdrift i Toyotas nya Cross-modell

Toyota har sträckt och dragit i småbilen Yaris alla hörn, höjt markfrigången, tillsatt plastdetaljer och klurig fyrhjulsdrift. Vad mer döljer sig bakom Yaris nya modellsuffix Cross?


 

Elpriset rekordhögt – här är de snålaste elbilarna

Det höga elpriset gör det dyrare att ladda elbilen. Men det finns pengar att spara på att välja en snål och effektiv modell istället för en tung och törstig.

 

4 steg: Så enkelt kommer du igång

1. Börja med gå in på den här sidan och välja ditt erbjudande.

2. Nu får du välja om du vill bli digital Premiummedlem, om du vill köpa ett ”Dagspass” i 24 timmar som inte förnyas automatiskt för 29 kronor eller om du vill bli pappersprenumerant.

3. Fyll i dina uppgifter och bekräfta koden du fått till din mobiltelefon. Detta gör vi för din trygghet, för att säkerställa att du är du.

4. När du fyllt i dina betalningsuppgifter är kontot klart att använda och du kan läsa allt vårt Premiummaterial.

Om du redan är tidningsprenumerant ingår allt Premiummaterial. Läs här hur du ska göra för att komma igång och låsa upp de digitala Premiumartiklarna.

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.