Nästa artikel
Volvo med bakhjulsdrift, hur är det att köra gammal Saab och AutoIndex 2023
Podcast

Volvo med bakhjulsdrift, hur är det att köra gammal Saab och AutoIndex 2023

Publicerad 19 maj 2023
Avsnitt 310: Resultatet av stora konsumentundersökningen AutoIndex 2023 presenteras. Magnus provkör uppdaterade Volvo C40 Recharge och funderar på om den är ett bra köp. Klas undersöker om det fortfarande går att köra Saab som bruksbil.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. Medverkande: Magnus Kvandal, Klas Skarin och Tommy Wahlström.

Vi har blivit med mail! Har du frågor, synpunkter eller tips på ämnen som poddredaktionen ska ta upp – skriv till podd@vibilagare.se.


Det är stabilt i toppen och botten när resultatet av bilkonsumentundersökningen AutoIndex 2023 presenteras. Generellt har dock de svenska bilägarna blivit mindre nöjda med sina bilar under det senaste året. Är det ökade kostnader eller pandemieffekter som spökar?

Volvo uppdaterar sina elbilar. Utsidan är densamma men underskalet har mycket hänt. Störst är att de tvåhjulsdrivna varianterna fått svansmotor och bakhjulsdrift. Magnus provkör uppdaterade Volvo C40 Recharge och funderar på om den är ett bra köp.

Bilar från Saab blir allt mer sällsynta på vägarna när 15 000–17 000 exemplar avregistreras varje år. Klas har besökt Vetlanda som blivit ett center för att bevara bilarna och minska utskrotningen. Han undersöker också om det fortfarande går att köra Saab som bruksbil.

Prenumerera med Apple Podcaster Prenumerera med Spotify Prenumerera med Google Podcasts

 

Ämnen i artikeln

Kommentarer till artikeln (1)

  • 13 augusti 2023 Hur är det att köra gammal…
Läs kommentarer och diskutera

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.