Bild
Nästa artikel
Podcast

Två 3:or och en 2:a

Publicerad 1 mars 2019 (uppdaterad 1 mars 2019)
Avsnitt 109: Vi har provat Tesla Model 3 på svensk asfalt, kört nya BMW 3-serie i Norge och pratar om premiären av Polestar 2.
Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Erik Wedberg, Anders Helgesson och Maria Dahlin.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

Kommentarer

#1 • 2019-03-09 20:13
Bilräven

Som vanligt tycker jag man ”snackar” mest tyckande och sällan fakta. Ta tex. total fel information när det gäller vem som ”får” använda Teslas superchargers. I podden snackar de om orättvisa i att Model 3 kan använda alla publika laddare, men ingen annan än Teslaägare ”får” använda Teslas. E Musk gick tidigt ut med en fråga till flera bilmärken om de ville vara delägare i superchargers - han fick nej tack från samtliga. Därför är de idag enbart för Tesla bilar - enkelt och korrekt och ingen löjlig felinformation till folk som vill veta sanningen.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.