Bild
Nästa artikel
Test av laddhybridsuvar och varning för skatteskurkar när du köper bil privat!

Test av laddhybridsuvar och varning för skatteskurkar när du köper bil privat!

Podcast

Avsnitt 187: Vi testar laddhybridversionerna av småsuvarna Volvo XC40, BMW X1, Kia XCeed, Peugeot 3008 och Ford Kuga. Vilken är bästa köpet?
Vid privata bilaffärer är det viktigt att hålla koll på fordonsskatten. Det finns säljare som manipulerar systemet för att lägga beslag på skatten på bilen du just köpt.
Toyota har kommit med sin version av den praktiska storlastaren Citroën Berlingo och Bilrådet tipsar om bästa valet för den teknikhungrige tjänstebilisten.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Erik Söderholm, Anders Helgesson, Klas Skarin, Nils Svärd, Carl Hempel och Tommy Wahlström.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan genom att trycka på play-knappen. Du kan prenumerera på Vi Bilägares podcast helt gratis via iTunes eller valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning önskar Vi Bilägares redaktion!

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?

Kommentarer

#1
2020-08-07 16:47

Hur har dessa exakta drivmedelsförbrukningssiffor uppmätts?

#2
2020-08-07 16:58

Skattefuskare... det är så fall bilfirmorna som för över dessa summor till de ont anande köparna...
Min skatt är typ 400 kr/år... inte mycket att hänga i granen, värre för SUV ägarna skulle jag tro!?

#3
2020-08-07 16:59

Skattefuskare... det är så fall bilfirmorna som för över dessa summor till de ont anande köparna...
Min skatt är typ 400 kr/år... inte mycket att hänga i granen, värre för SUV ägarna skulle jag tro!?

#4
2020-08-08 09:32

Om två år när min "extraskatt" försvinner har jag också runt 400 i skatt per år.
Just nu är den 1100:-

#5
2020-08-08 14:12

Tja, en hemsk suv som Rav4 hybrid awd har en skatt på ca 900kr de första tre åren, efter det ca 400kr eller om det var 360kr om jag inte minns helt fel efter 3:de året. Det är hemskt att vara suvägare.....

Förövrigt borde ju redaktionen berätta om de kampanjer Toyota verkstäderna gör just nu på modellerna av franskt ursprung Toyota Pro Ace, ca 30 tal olika kampanjer som ska åtgärdas. Så går det när franskt är inblandat enligt Toyota mekaniker som menar att man borde bygga sina egna transportbilar som man gjorde förr, då var det inte så mycket fel som skulle åtgärdas och om man jämför med andra Toyota modeller så är det stor skillnad, allt enligt mekaniker som jobbar med Toyota och de om några borde veta. Så hör med Toyota Sweden vad det är som åtgärdas på de franskbyggda transportbilarna. Är någon förvånad?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.