Bild
Nästa artikel
Sprakande häst, elektrisk Audi och spännande skåp

Sprakande häst, elektrisk Audi och spännande skåp

Podcast

Avsnitt 150: Vi var med på premiären av Fords elbil Mustang Mach-E, har bekantat oss med Audis senaste elcoupé e-tron Sportback. Och så har vi provkört Ford Transit som laddhybrid. Koppla in sladden så kör vi!

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Maria Dahlin, Klas Skarin och Nils Svärd. Medverkar gör också Tommy Wahlström som levererar reportage från USA, där han besöker LA Auto Show.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!

Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2019-11-25 10:37

Tesla Cybertruck presenterades efter Ford Mustangs eldrivna bil. Det gjorde att man satt och smålog åt Ford i avsnittet från LA. Ford verkar ha halkat efter redan innan start. Prestanda, utrustning och pris är bräckt.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.