Bild
Nästa artikel
Specialavsnitt: Bilvård exteriör

Specialavsnitt: Bilvård exteriör

Podcast

Avsnitt 185: Lär dig tvätta bilens yttre med vår tvättguru Anders. Allt från tvåhinksmetoden till fryspåsetestet. Och är det okej att motortvätta? Dessutom: Kan bilrådet hitta en billig miljöbil?

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Niklas Carle, Maria Dahlin, samt Vi bilägares alldeles egna tvättexpert Anders Helgesson. I bilrådet hör du dessutom Tommy Wahlström, Erik Söderholm, Klas Skarin och Carl Hempel.  

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan genom att trycka på play-knappen. Du kan prenumerera på Vi Bilägares podcast helt gratis via iTunes eller valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning önskar Vi Bilägares redaktion!

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2020-07-24 14:13

Avfett, shampoo (meguiars gula) aldrig tvättsvamp alltid microfiber blir prima varje gång.

#2
2020-07-24 14:23

Kolla AMMO NYC på YouTube! Han är EXPERT

#3
2020-07-24 15:17

Det är skillnad på en svensk "expert" av idag och en riktig expert. Gäller inte bara "tvättexperter"

#4
2020-07-26 18:41

Och glöm inte att kasta det som är kvar i hinken när du är klar över bilen, som pricken över i

#5
2020-08-01 22:37

Hade väntat mig en kommentar om siliconskrapa. Den kanske går bort helt. Men jag brukar dra av den värsta mängden vatten med den innan jag torkar med microwoffelduk.

Sedan undrar jag hur man bäst tar bort dropp från träd, både från barr- och lövträd. Det hamnar ju mest på ytor över den linjen där man helst inte ska använda kall- eller sommaravfettning.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.