Bild
Nästa artikel
Snöfräsande med sting

Snöfräsande med sting

Podcast

Avsnitt 58: Har Vi Bilägare fått en Kia-korre? Varför liknas Toyota Prius laddhybrid med att handla salladsingredienser? Och vad är egentligen logiska riktningen för låtbyte via ratten? Detta och mycket mer får du höra om i nya podcastavsnittet!

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du webbredaktören Maria Dahlin som får besök av redaktionsmedlemmarna Tommy Wahlström och Fredrik Diits Vikström.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig helg, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

Kommentarer

#1
2017-02-28 17:21

Jag funderade kring det där med viktoptimeringen av Prius laddhybrid. Får man åka fyra normalstora svenskar i en sån eller passerar man lastgränsen?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.