Bild
Nästa artikel
Skyddar Tesla mot coronavirus?

Skyddar Tesla mot coronavirus?

Podcast

Avsnitt 165: Genèvesalongen ställdes in, men vi vet ändå vilka nyheter som skulle ha presenterats där. Dessutom funderar vi över Teslas hepa-filter och bioförsvarssystem.

Kommentar: Vi hade ljudproblem i tidigare uppladdad version av detta avsnitt. Det ska nu vara åtgärdat.


Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Anders Helgesson, Tommy Wahlström, Nils Svärd och Maria Dahlin.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan genom att trycka på play-knappen. Du kan också prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning önskar Vi Bilägares redaktion!

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?

Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2020-03-06 19:44

Svårt att säga, stora delar försvunna i ett brus...

#2
2020-03-06 21:39

Nej HEPA-filter skyddar inte mot virus.
Men det blir väl lite såhär när IQ-befriade får fabulera om Teslas balla namn på saker.

#3
2020-03-10 08:34

Det måste ha blivit något fel vid uppladdningen av ljudfilen, jag har provat att ladda upp den igen. Inget brus när jag lyssnar, är det samma för er?

#4
2020-03-11 21:02

Dummaste jag hört. Om man sitter i Tesslan i 3-4 veckor - utan att öppna dörrar och fönster. Mitt ute i skogen. Ja då hjälper säkert deras filter..... Men då kan man lika gärna ta en bil från skroten - med samma förutsättningar. Då hjälper det med. Man behöver heller ingen bil - bättre med tält......

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.