Bild
Nästa artikel
I det här avsnittet av Vi Bilägares podcast pratar vi bland annat om första intrycket av nya Volvo XC90
I det här avsnittet av Vi Bilägares podcast pratar vi bland annat om första intrycket av nya Volvo XC90

Premiär: Lyssna in Vi Bilägares pod!

Podcast

Avsnitt 1: I dag är det premiär för Vi Bilägares podcast. I första avsnittet avhandlas äventyr i i3:an, provkörning av BMW i8, en märklig pressvisning hos Nevs samt avtäckningen av nya Volvo XC90.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du Andreas Jennersjö som får besök av reporter Fredrik Diits Vikström och redaktionschef Tommy Wahlström.
 
 Vi får bland annat höra Fredrik berätta om en märklig pressträff hos Nevs och historien om när långtestbilen BMW i3 flippade ur mitt i en rondell. Han ger oss så klart intrycken från Volvo XC90 som han granskat på den pampiga premiären.
 
Du kan lyssna här i spelaren högst upp på sidan men även ladda ned podcasten gratis genom att trycka här. Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Inom kort dyker Vi Bilägares podcast även upp på Itunes för gratis nedladdning.
 
Diskutera: Vad tycker om vår podcast? Vilka ämnen vill du att vi ska ta upp?

Kommentarer

#1
2014-09-12 22:35

Har inte lyssnat igenom hela än men podcasts är alltid trevligt :)

Det är nån form av irriterande knäppande i ljudet dock. Dyker upp på samma ställe om man spolar tillbaka, så det är väl troligen något i filen snarare än streamingen.

#2
2014-09-13 18:12

Väl värt att lyssna på. Tack Vi Bilägare!

#3
2014-09-13 18:47

Trevligt initiativ - ger lite annorlunda/personligare information är det skrivna ordet i papperstidningen. Ser fram emot nästa "utsändning".

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.