Nästa artikel
Porsche Taycan, manuella växellådans död och är det okej att tuta?
Podcast

Porsche Taycan, manuella växellådans död och är det okej att tuta?

Publicerad 29 april 2021
Avsnitt 224: Maria avslöjar sin nyfunna vardagslyx nämligen matinköp på drive-in, Tommy kommer ut som tutare och Fredrik har kört den billigaste Porschen på el som går att hitta.

I veckans avsnitt av Vi Bilägares podcast kommer Tommy Wahlström ut som en ”tutare” i trafiken.

– Det är inget jag är särskilt stolt över men ibland väljer jag att kommunicera med mina älskade medtrafikanter med ljudsignal. Till exempel när det slår om till grönt och bilen framför står kvar, om bilen framför svänger åt fel håll utan blinkers eller om någon tränger sig i en rondell, säger han och fortsätter:

– Om min make är med tutar jag dock inte. Han säger att en ovan bilist knappast blir bättre eller mindre osäker av att jag tutar. Och det har han ju rätt i.

MG ska börja sälja elbilar i Sverige, och Hedin Bil ska öppna en visningslokal och verkstad i södra Stockholm redan i maj. MG ska sälja 4 000 bilar i Sverige i år.

– Inom tre år ska MG vara den mest sålda elbilen, och ett av de större bilmärkena i Sverige, säger Tomas Ernberg, vd för Hedin MG Sweden AB.

Bilrådet tipsar en lyssnare om bästa äventyrsbilen för 300 000 kr.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du Fredrik Diits Vikström, Maria Dahlin och Tommy Wahlström som är även med i segmentet Bilrådet. Där hör du också hör Klas Skarin, Nils Svärd, Calle Carlquist och Anders Helgesson. 

Du kan lyssna i spelaren genom att trycka på play-knappen. Du kan prenumerera på Vi Bilägares podcast helt gratis via iTunes eller valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning önskar Vi Bilägares redaktion!

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?

Ämnen i artikeln

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.