Bild
Nästa artikel
Livets källa, tungvrickande batteri och nollvisionen

Livets källa, tungvrickande batteri och nollvisionen

Podcast

Avsnitt 163: Varför heter Skodas nya elbil Enyaq? Varför har nya Toyota Yaris Hybrid bytt batterikemi? Och vad är status på Sveriges trafiksäkerhet? Det svarar vi på i det här avsnittet av Vi Bilägares podcast!

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Anders Helgesson, Carl Hempel och Maria Dahlin.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan genom att trycka på play-knappen. Du kan också prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning önskar Vi Bilägares redaktion!

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?
Livets källa, tungvrickande batteri och nollvisionen

Kommentarer

#1
2020-02-22 14:00

Och jag gillar inte podcasts.

Vill jag lyssna på radio så gör jag det. Vill jag läsa en tidning så gör jag det med. Jag vill inte läsa en tidning där jag tvingas lyssna på radion för att kunna ta del av artiklarna.

#2
2020-02-22 14:02

Håller med kanske här, vore fint om ni kunde sammanfatta innehållet för oss som inte är fan av poddar

#3
2020-02-22 14:14

Det som sägs i podden är ju oftast ganska nära det som finns i artiklarna, men annorlunda paketerat. Jag lyssnar på poddar så gott som varje gång jag kör bil. Då slipper jag höra samma nyheter en gång i halvtimmen eller reklamjinglar oftare än så.

#4
2020-02-22 18:41

Lyssnar på pod så fort jag skall ut på längre turer och då även vi bilägares.

#5
2020-02-23 08:25

Jag skulle nog lyssna på podden oftare om den vore kortare. Jag har inte tid att avsätta en timme för att lyssna. Eftersom varje pod avhandlar flera ämnen är mitt tips att dela upp podden i flera korta, ett ämne i varje podd, så man kan ta en i taget .

#6
2020-02-23 10:00

Rutger: Det var ett riktigt hektiskt liv du lever om du inte kan avsätta en timma för att lyssna. Antar du aldrig ser en hel film på tv heller då....sen är ju fördelen med podden att du kan lyssna när och var du vill, samt att du ju inte måste lyssna på hela heller på en gång. För egen del blir det oftast att den delas upp på 2-3 lyssnarpass.

#7
2020-02-24 22:42

Jag antar att rubriken på startsidan ska vara "för mycket OM mig"?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.