Bild
Nästa artikel
Krishantering, hemlig Audi och kinesisk elbil

Krishantering, hemlig Audi och kinesisk elbil

Podcast

Avsnitt 134: Klas berättar om när han fick en uppsträckning av Audis säkerhetsstyrka på Gotland och Fredrik har kört elsuv från uppstickarmärket Aiways. Dessutom hjälper vi dig klara skräckscenarion som att bilen hamnar i vattnet eller mellan järnvägsbommarna.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Klas Skarin, Fredrik Diits Vikström och Maria Dahlin. Dessutom intervjuar vi Audis designchef Marc Lichte. 

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
 
Kinesiska Aiways första skapelse – en elsuv.
Kinesiska Aiways första skapelse – en elsuv.
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2019-08-30 13:30

Det är klart man har en hammare i bilen. Vad gör man annars om man kommer till en olycka och bilen exempelvis brinner lite, hade vi här för några år sen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.