Bild
Nästa artikel
Hyundai Tucson, Volkswagen Caddy och klagobrev till Tesla

Hyundai Tucson, Volkswagen Caddy och klagobrev till Tesla

Podcast

Avsnitt 211: Tommy ventilerar sina bekymmer med nya tjänstebilen. Maria testar självspäkning för att spara räckvidd i Volkswagen ID.3 och Anders ser änglatecken i suvfronter.

I veckans avsnitt av Vi Bilägares podcast pratar vi bland annat om vår Tesla Model 3 som Tommy Wahlström har starka åsikter om.

– Det är en fantastisk bil på många sätt – snygg, rolig att köra, snabb som rackarns och ganska rymlig. Och den är inte så bullrig som jag minns den. Men jag har en lista på tio saker som jag tycker Elon Musk borde göra något åt, säger han.

På listan finns bland annat det ideliga varningsljuden, hög elförbrukning när bilen är stillastående, konstig regenerering som ger sladdriga köregenskaper på vinterväg, ”hispig” autobroms som spökinbromsar och dålig regnsensor.

Anders Helgesson har provkört nya generatioenn Hyundai Tucson som har ett helt annorlunda designspråk än föregångaren och som dessutom kommer som hybrid. Han älskar finessen som visar en liten bild ur döda vinkeln åt det håll föraren blinkar åt i instrumenten – särskilt smidigt med släp på kroken i trånga korsningar.

– Interiören känns otroligt modern och är extremt avskalad. Ren och enkel i sin form. Det ser påkostat ut och är det också, säger han.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du Anders Helgesson, Tommy Wahlström och Maria Dahlin.

Du kan lyssna i spelaren genom att trycka på play-knappen. Du kan prenumerera på Vi Bilägares podcast helt gratis via iTunes eller valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning önskar Vi Bilägares redaktion!

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.