Bild
Nästa artikel
Första provkörningen av Polestar 2 och hur testar Vi Bilägare?

Första provkörningen av Polestar 2 och hur testar Vi Bilägare?

Podcast

Avsnitt 182: Vi djupdyker i varje moment som våra tester består av och svarar på era frågor och funderingar. Tommy har provkört Polestar 2 och i avdelningen Bilrådet utser vi bästa bil för den miljömedvetna familjen.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Maria Dahlin, Nils Svärd, Tommy Wahlström, Erik Söderholm, Klas Skarin och Anders Helgesson.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan genom att trycka på play-knappen. Du kan prenumerera på Vi Bilägares podcast helt gratis via iTunes eller valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning önskar Vi Bilägares redaktion!

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?

Taggar: Podcast, Polestar 2

Kommentarer

#1
2020-07-03 14:17

Kinesbil - nej tack

#2
2020-07-03 18:50

Jarl, var glad om du för köpa en bil.
Kina har varit ett ytterst framstående rike.
Backa tusen år och jämför Sverige/Europa med Kina. Att man under en mycket kort period under rikets existens haft en kommunistisk diktatur utarmar inte den kraft och kultur som funnits där i tusentalsår.
Så Kinabil Ja tack, snart är europeisk fordonsindustri ett minne blott.

#3
2020-07-04 11:18

Jag tycker Polestar 2 låter ganska lovande. Det är bara elförbrukningen/effektiviteten som bekymrar mig med dessa elbilar med stora batterier.

#4
2020-07-07 07:57

Ni får gärna undvika att anropa Google i era poddar. Det blir lite hackigt att lyssna på när telefonen som ger ljudet plötsligt väntar på instruktioner.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.