Bild
Nästa artikel
Fler däckfrågor, Bilrådet återvänder och nytt från långtestarna

Fler däckfrågor, Bilrådet återvänder och nytt från långtestarna

Podcast

Avsnitt 221: Däckexperterna Nils och Anders fortsätter besvara era frågor om sommardäck och ger råd inför bytet. Dessutom gör segmentet Bilrådet storstilad comeback och Seat Leon i långteststallet får värmevallningar och ringer nödsamtal.

I veckans avsnitt av Vi Bilägares podcast pratar vi bland annat om Volvos besked att erbjuda 24 veckors föräldraledighet för alla som varit anställda minst ett år, i länder där det inte finns.

– Jag tror det finns önskemål hos den yngre generationen om detta. Volvo blir en attraktiv arbetsgivare. Hatten av, de blir föregångare, säger Nils Svärd.

Vårt populära inslag Bilrådet gör comeback och en fembarnsfamilj får hjälp att välja rätt bil. Dessutom blir det uppdateringar om våra långtestbilar.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du Anders Helgesson, Nils Svärd och Maria Dahlin.

Du kan lyssna i spelaren genom att trycka på play-knappen. Du kan prenumerera på Vi Bilägares podcast helt gratis via iTunes eller valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning önskar Vi Bilägares redaktion!

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?

Taggar: Podcast

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.