Bild
Nästa artikel
Däckfusk, bilsalong och Italienkärlek

Däckfusk, bilsalong och Italienkärlek

Podcast

Avsnitt 45: En redaktionsmedlem kommer ut som alfist och vi tar upp snackisarna på bilsalongen i Genève. Dessutom handlar Vi Bilägares podcast om Nokians däckfusk.

Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionschefen Tommy Wahlström som får besök av reportern Fredrik Diits Vikström och webbredaktören Maria Dahlin.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig helg, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2016-03-04 16:31

Maria Dahlin, tror absolut Toyota C-HR kan passa dig. Bry dig inte om att den sägs passa för en man, är väl bara Toyota som försöker få fler män att köpa bilarna, Toyota har väl ansetts vara "tjejiga". Ja du har väl inte missat hur man snackat om Toyota genom åren... Typ VW manligt, Toyota kvinnligt/omanligt. Det man menar här handlar väl mycket om att det är tuffare design och att man bygger på den nya arkitekturen som har bättre köregenskaper och är roligare att köra. Samtidigt är den grymt snål med nya hybridtekniken. Jag tror man menar att det är den nya miljömedvetna jämställda urbana mannen som kan tilltalas av C-HR HSD. Alla feminister och miljöpartister borde få en tår i ögat av detta. ;)

#2
2016-03-04 22:35

vidstige
Är vw manligt...?

#3
2016-03-09 15:54

Apropå däck. Enligt ViB är ett däck sist i test, enligt ett annat test är ssmma däck testvinnare. Vad skall man som konsument tro? Däck med identiskt lika beteckning säljs av samma företag till helt olika priser. Ett däckmärke har två fabriker som gör samma däck men med helt olika egenskaper. Jag är i behov av nya däck i år, men efter att ha läst tester är jag något förvirrad.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.