Nästa artikel
Däckbytartips och bilminnen
Podcast

Däckbytartips och bilminnen

Publicerad 31 mars 2018 (uppdaterad 29 oktober 2018)
Avsnitt 79: I det här avsnittet av Vi Bilägares podcast säger vi hejdå till däckexperten och ”ljusets mästare” Erik Rönnblom som går i pension.
Tryck på play och lyssna in Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du webbredaktören Maria Dahlin som får sällskap av redaktionsmedlemmarna Tommy Wahlström och Erik Rönnblom. Erik gör sin sista sändning innan pensionen och därför kommer också kollegorna Mikael Schultz och Niklas Carle att berätta vad de minns av Eriks 28 år på Vi Bilägare.
 
Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.
 
Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2018-03-31 23:12
N-iklas

Småfel på Volvo igen...

#2 • Uppdaterat: 2018-04-01 10:35
40-talisten

Låt oss ha kvar ViB som en tidning för mogna bilister. De som hellre vill läsa om sportig körning och racing, bör hellre välja Teknikens Värld...

#3 • Uppdaterat: 2018-04-01 10:40
Roy J

Erik har, vad jag förstått, haft en hel del idéer som syns i olika mätningar och annat.
Ingen lär väl kunna klå Jan Ullén, men det är ju också en annan tid. Iva Maasing, som skrev i Motor, var också en kunnig man med många idéer.
Och nu kliver alltså Erik Rönnblom av. Jag hoppas att det finns någon lika teknikintresserad och idérik som kan ta över.

Noterar för övrigt att Marianne tydligen helt slutat att skriva i tidningen. Hon hade ju om inte annat hand om "Bilfrågan", som Erik tagit över och kanske fortsätter med.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.