Nästa artikel
Dacia Jogger, Citroën C5X och nytt från långteststallet
Podcast

Dacia Jogger, Citroën C5X och nytt från långteststallet

Publicerad 17 mars 2022
Avsnitt 271: Tommy njuter av mjuk åktur i fransk kombi-crossover, Klas sitter bra på tredje sätesraden i Dacias ersättare till Lodgy men kämpar med svårstartad Subaru Outback. Maria saknar de verbala lyckokakorna i MG Marvel R.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. Medverkande i detta avsnitt är Tommy Wahlström, Klas Skarin och Maria Dahlin.


I veckans avsnitt av Vi Bilägares podcast tycker Klas Skarin att nyligen visade Volkswagen ID.Buzz inte ser tillräckligt snäll ut för att vara en modern efterföljare till den gulliga Folkabussen.

– Den ser för elak och förbannad ut med de där strålkastarna, tycker han.

– Jag tror fortfarande den kan bli en av de vanligaste synerna inne i städerna när alla hantverkare och taxifirmor skaffar en Buzz, säger Tommy Wahlström.

Vi pratar också om de höga bensinpriserna.

– På sikt måste vi minska vårt oljeberoende. Det är jättedumt att vara så beroende av en produkt som procueras långt bort av elaka diktatorer. Vi behöver en kraftkälla vi kan kontrollera, säger Tommy.

Maria Dahlin har kört MG Marvel R och stör sig på den knarrande interiören. 

– Det är som att sitta i en skinnsoffa från 1970-talet. Det knarrar överallt, det är inte klokt, säger hon och får medhåll av Klas:

– Det märkte jag också av på vintertestet. Den låter som en väl inkörd Volvo 740 med 40 000 mil på mätaren. Det är listerna och plasten som låter, men det är väldigt ovanligt i en sprillans ny bil. Det är inte jag van vid i alla fall.

Prenumerera med Apple Podcaster Prenumerera med Spotify Prenumerera med Google Podcasts

 

Ämnen i artikeln

Kommentarer till artikeln (10)

  • 17 mars 2022 Tycker att de flesta nya…
  • 12 mars 2022 Fast set behöver man ingen…
Läs kommentarer och diskutera

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.