Bild
Nästa artikel
Cybertruck, pickup-rivaler och småtting på el

Cybertruck, pickup-rivaler och småtting på el

Podcast

Avsnitt 151: Har Elon Musk gått för långt med sin senaste skapelse? Hur är nya Volkswagen e-Up? Vad var snackisarna på LA Auto Show? Detta och mer ska vi försöka besvara i veckans avsnitt av Vi Bilägares podcast.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Maria Dahlin, Anders Helgesson och Carl Hempel. Medverkar gör också Tommy Wahlström som levererar reportage från USA, där han besöker LA Auto Show.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan genom att trycka på play-knappen. Du kan också prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?

Kommentarer

#1
2019-11-29 14:36

Ni kommenterar om Tesla Cybertruck kommer klara fotgängarskyddet i Europa. Hur klarar RAM det då? Den fronten är ännu högre.

#2
2019-11-29 18:34

XC90 då!? Det finns gott om modeller (SUV) med höga fronter, som ger mer skador. Fler olyckor kommer att ske intill bilarna när de blir större (XC90/Q7) storlek då tex barn inte syns intill den större och högre bilen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.