Bild
Nästa artikel
Bilsömn och Audi A4 g-tron

Bilsömn och Audi A4 g-tron

Podcast

Avsnitt 180: Kan att sova i bilen vara ett alternativ på semesterresan? Är Audi A4 g-tron något att ha? Vilken bil passar barnfamiljen som mest bara kör på helgerna och max vill lägga 100 000 kr? Frågor som får svar i denna veckas avsnitt!

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Carl Hempel, Anders Helgesson, Klas Skarin, Nils Svärd, Erik Söderholm och Tommy Wahlström. Medverkar gör också Claes Johansson från tidningen Klassiker. 

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan genom att trycka på play-knappen. Du kan prenumerera på Vi Bilägares podcast helt gratis via iTunes eller valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning önskar Vi Bilägares redaktion!

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?

Läs mer om:

Taggar: Podcast, Audi A4

Kommentarer

#1
2020-06-23 12:03

Att ni inte tog upp möjligheten i många elbilar att behålla klimatanläggningen på under natten. Ganska avgörande om det inte är mitt i sommaren som bilsovandet genomförs men praktiskt även annars.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.